Vila

De här dagarna är vi mest på åkern och hässjar hö hela tiden. Jessica får vila lite extra, i väntan på bebisen som kommer om ett par månader.

På väg till jobbet

 
Vägen till jobbet går genom skogen och på slingriga vägar. Tidigt en sommarmorgon är det fantastiskt vackra vägar att åka.

Hässjning 2013

 
 
Istället för starten av beach 2013 så har vi startat sommarsäsongen på åkern. Som ni ser inleddes det lite regnigt, men det fina med hässjning är att höet inte blir förstört ändå. I år har vi också sällskap av mina svärföräldrars valp Blixten, det är väldigt roligt!

Midsommarkväll

 
Klockan tio i förrgår kväll såg det ut såhär vid sjön. Nu vill jag att tiden ska stanna upp lite så man får njuta av alla ljusa kvällar.
 

Midsommarfirande

 
 
Igår var det midsommarfirande i byn med sedvanligt festtåg, majstångsresning, sång och dans. Det blåste och var lite kallt, men annars var det riktigt fint!

I hästhagarna

 
 
Förra helgen kom hästarna till Böle! Nu ska de ska gå tillsammans i de stora hagarna uppe i bergen hela sommaren. Jag är nästan lite avundsjuk.

Gryning vid Helgsjön


Sommarväder

 
 

Fåren och smörblommorna

 
 
Hagen har lyst guldgul i veckan och fåren har ätit smörblommor för glatta livet. Som ni ser finns det rätt många kvar ändå.
 

Fallsbjörkens hagar
 
Hagarna i Fallsbjörken och Böle är täckta av smörblommor och midsommarblomster. Det är helt obeskrivligt vackert. Några kvigor och två hästar fanns där igår, men snart blir det nog fler djur.

Blomsterängar


Nu är ängarna och hagarna täckta av smörblommor och midsommarblomster. Välkommen sommaren!

Kate och Victoria

 
De yngsta lammen i hagen föddes för snart tre veckor sedan och heter Kate och Victoria. Deras systrar som föddes förra året heter Mary och Estelle, så därför fortsatte vi på det kungliga temat.

Sommarsoluppgång


RSS 2.0