Östibyn


Premiär i fäboden
För första gången i år kunde vi åka upp till Kångla i söndags. På grund av många uppförsbackar och en lång promenad blev jag så trött att jag inte orkade ta några fler bilder sen.

UtedagVi fick besök av Jakob och Elias som gillade både lamm och traktorer, oklart vilket som lockade mest.

Resten av dagen vi ute i trädgården. Jessica rensade i landet, jag fotade Pigge. Sen åt vi Halloumi och hängde ännu mer ute i solen.

Två olika kärlekar
Jag och Jessica var på konstutställning i Kulturhuset. Jessica blev kär i en kvinna med märklig näsa, själv blev jag lite intresserad av några flygande dalahästar.Gul & Blå


Det var fint vid vägen ned mot båthusen när jag och Wipp gick på promenad idag.

Kvällshäng
En halvtimme i solen i fårhagen gjorde kvällen toppen.

Rastplatsen
Vår!

Lammen fick komma utomhus for the first time. På kvällen gick jag och Jessica en fin skogspromenad i kvällssolen.

Gruvvandring


Jag och Jessica gick på upptäcktsfärd i Solberga och letade efter gruvor. På bilderna: Ingen gruva.

Flota


CykelkalasTack vare pappa har jag numera en cykel som jag kan trampa runt med. Hjulet är lite vint, men det gör inte så jättemycket.På eftermiddagen var vi på kalas och träffade Tomas och Mia.

Påskafton


Herr Anka har som ni ser haft en lång vinter. Idag hängde jag utomhus med honom, sen fick vi besök från andra sidan sjön. De hängde mest med katten (och lammen också såklart)
Jessica var bra på äggmålning. Mina ägg kom inte med på bild, men motiven var bland annat tussilago och olikfärgade prickar.

Påskfredag
Dagen började fantastiskt bra när jag vann sportkommitténs tipspromenad genom Rönnäs. Jag fick ett påskägg, som gjorde mig glad. Sen fick vi mat inne hos Jessicas mormor, som jag också blev glad över. Gladast av allt blev jag dock av att få vara med mina fina, fina flickvän Jessica.

En aprilförmiddag i byn


När jag vaknade gick jag en promenad genom byn. Snön smälter verkligen fort nu.


Nere hos bonden Kåke träffade jag fina kalvar som verkade gilla solen och värmen.


En annan som också gillar sol är Piggelin, som låg i rabatten och solade när jag kom hem.

Tussilago


Lördagspromenad


Topsys lammEfter frukost gick jag ned för att titta till fåren. Det visade sig att ungtackan Topsy var på väg att få lamm, så jag gick upp och hämtade Jessicas mormor. Mindre än en timme senare hade det fötts två nya fina lamm!

Lammkväll

En väldigt fin torsdagskväll i Rönnäs. Jag och Jessica träffade lammen, sen gick vi på vårpromenad och hittade första tussilagon.

90-årskalas

Idag fyllde farmor 90 år och bjöd på kalas. Jag och Jessica gratulerade såklart, tillsammans med en hel del andra.

RSS 2.0